Widok Domu Technika, fragment hotelu "Heweliusz" / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia fragment hotelu Heweliusz widok od ul. Łagiewniki, w głębi widoczny Dom Technika,1987 r.