Widok Domu Technika, fragment hotelu "Heweliusz" - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia fragment hotelu Heweliusz widok od ul. Łagiewniki, w głębi widoczny Dom Technika,1987 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie, autor wg pieczątki.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie