Der moderne Hut : Herbst und Winter / Bruno Berendt. (s.n., 1928)
Katalog reklamowy kapeluszy sklepu Bruno Berendta znajdującego się przed II wojną światową w Gdańsku na Kohlenmarkt 1/2 (Targ Węglowy).