Składanie wieńców pod pomnikiem na Cmentarzu Mauzoleum Żołnierzy Radzieckich z okazji wyzwalania Gdańska / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia składanie wieńców pod pomnikiem na Cmentarzu Żołnierzy Radzieckich w Gdańsku, 1972 rok.