Pierwsza operacja przeszczepienia zastawki serca w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1976)
Przedstawia operację przeszczepienia zastawki serca oraz aparaturę sztucznego serca, 30 listopada 1976 r.