Pierwsza operacja przeszczepienia zastawki serca w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1976)
Przedstawia operację przeszczepienia zastawki serca oraz aparaturę sztucznego serca, 30 listopada 1976 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Operacje chirurgiczne -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk