[Afisz. Incipit] Odezwa do obywateli powiatu Miastko. Dzien 30 czerwca 1946 r. - dzien glosowania ludowego ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz propaganodwy zachęcający do udziału w referendum.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Miastko (Polska, województwo pomorskie) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.