[Afisz. Incipit] Ogloszenie o rejestracji mezczyzn ur. w 1929 r. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003). (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rejestracji mężczyzn z rocznika 1929.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.