Old Enclosure / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2009)
W kwadracie umieszczono płotek z żerdek pionowych i poziomych. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.