Old Enclosure - Šalamon, Arpad (1930- ). ([Miejsce nieznane], 2009)
W kwadracie umieszczono płotek z żerdek pionowych i poziomych. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, oraz przyklejona kartka z nazwiskiem, tytułem pracy, symbolem techniki graficznej i datą.
Keywords: Ekslibrisy -- Słowenia -- 1990-.