[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Tczewie urządza uroczystości ku czci 31-ej rocznicy Armii Radzieckiej ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o uroczystościach 22-23.02.1949 r.