[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Tczewie urządza uroczystości ku czci 31-ej rocznicy Armii Radzieckiej ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o uroczystościach 22-23.02.1949 r.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Związek Radziecki. -- Sovetskaâ Armiâ -- rocznice -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.