[Afisz. Incipit] W partyzantce śniłeś o Wolności. Czy sumienie nic nie mówi Ci, że głosując na Blok Demokratyczny zapewnisz Ojczyźnie wolność i pokój ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny w wyborach w 1947 r.