Isze Letnie Igrzyska Harcerskie - Mieszkowska, Barbara (Gdańsk : [s.n.], 1955)
Na plakacie dziewczyna wbiegająca na metę, za nią cień trębacza.
Nazwisko autorki na prawej krawędzi.
Keywords: Harcerze -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty; Sport -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty