[Afisz. Incipit] Towarzyskie zawody piłki nożnej ZKS Kolejarz Poznań I Liga Państwowa - ZS Budowlani Gdańsk II Liga Państwowa ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 9.09.1951 r. Stadion ZS "Budowlani" we Wrzeszczu ul. Traugutta 73. Dochód z biletów został przeznaczony na odbudowę Warszawy.