[Afisz. Incipit] Towarzyskie zawody piłki nożnej ZKS Kolejarz Poznań I Liga Państwowa - ZS Budowlani Gdańsk II Liga Państwowa ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 9.09.1951 r. Stadion ZS "Budowlani" we Wrzeszczu ul. Traugutta 73. Dochód z biletów został przeznaczony na odbudowę Warszawy.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.