Hudig-Kleyn Van Willigen - Zwiers, Wim (1922-2019); Hudig-Kleyn. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1953)
W ramce ze sznura kotwica na tle masztów i lin, u dołu napis: Hudig-Kleyn Van Willigen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie nazwisko artysty oraz nr dzieła: 112. Data według podanej bibliografii.
Strona Boekwinkeltjes.nl, dostęp 03.06.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.