[Afisz teatralny. Incipit:] Aleksander Fredro - Pan Geldhab / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1979)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 30.11.1979 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Jarosław Kuszewski, scenografia Hanna Volmer.