Auch glatte Wellen erfassen lose Kleider (Berlin : Verband der deutschen Berufsgenossenschaften, 1925)
Niemiecki plakat BHP z okresu międzywojennego.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Nazwisko autora nieczytelne.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Niemcy -- 1900-1945 -- plakaty