Ex Libris Wojciech Siemion / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) ([wydawca nieznany], 1973)
Postacie z ptasimi głowami, napis u dołu: Ex Libris, z lewej strony: Wojciech Siemion. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.