[Afisz] Odpust Matki Bożej Szkaplerznej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o odpuście w lipcu w Kościele św. Katarzyny w Gdańsku.
Keywords: Kościół św. Katarzyny (Gdańsk, Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970.; Druki ulotne -- 1945-1990.; Afisze -- 1945-1990.