Obwieszczenie o wprowadzeniu stanu wojennego ze względu na bezpieczeństwo państwa / Przewodniczący Rady Państwa Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej. - Jabłoński, Henryk (1909-2003) (s.n., 1981)
Afisz rozklejany na ulicach po wprowadzeniu stanu wojennego w Polsce 13.XII.1981, podpisany przez Przewodniczącego Rady Państwa Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej [i.e. Henryka Jabłońskiego].