[Afisz teatralny. Incipit] Taniec księżniczki komedia współczesna w 3 aktach L.H. Morstina. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o przedstawieniu w Tetarze Wybrzeże; reżyseria Konrad Łaszewski; październik 1948.