[Afisz teatralny. Incipit] Taniec księżniczki komedia współczesna w 3 aktach L.H. Morstina. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o przedstawieniu w Tetarze Wybrzeże; reżyseria Konrad Łaszewski; październik 1948.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.