[Afisz. Incipit:] W ogrodzie Dworku Obywatelskiego ... w sobotę 20 lipca 1946 r. w dniu odrodzenia Polski ... odbędzie się wielka zabawa taneczna. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie.