Listy / Tadeusz Różewicz - Karl Dedecius ; oprac. Marek Zybura. - Różewicz, Tadeusz (1921-2014)
Red.: opracowanie edycji swoich listów Karl Dedecius i Tadeusz Różewicz powierzyli Andreasowi Lawatemu, Janowi Stolarczykowi i Markowi Zyburze.