Listy - Różewicz, Tadeusz (1921-2014).; Dedecius, Karl (1921-2016).; Zybura, Marek (1957- ). (2015)
Red.: opracowanie edycji swoich listów Karl Dedecius i Tadeusz Różewicz powierzyli Andreasowi Lawatemu, Janowi Stolarczykowi i Markowi Zyburze.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Różewicz, Tadeusz -- (1921-2014) -- korespondencja; Dedecius, Karl -- (1921-2016) -- korespondencja