"Gdy nadeszła pełnia czasu..." / Genowefa Matylda Bołoz. - Bołoz, Matylda
1. Pełnia czasu. 2. Ojcowska miłość Boga. 3. Duch Święty zstępuje na Dziewiczą Maryję. 4. Jezus - Syn Maryi Pośrednikiem Pełni całego Objawienia. 5. Współpraca Maryi w dziele zbawienia. 6. Nasza miłość do Matki Chrystusa.