Sylwetka duchowa św. Józefa z Nazaretu / Marek Chmielewski. - Chmielewski, Marek (1959- ).
1. Józef - człowiek sprawiedliwy. - "sprawiedliwy" w Biblii. - wiara Józefa z Nazaretu. - "posłuszeństwo wiary" u Opiekuna Jezusa. - służba. - przestrzeganie Prawa. 2. Świętość Opiekuna Jezusa.