Ignacy Krasicki - Krosienka - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 17.02.1973 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Maryna Broniewska, scenografia Jadwiga Pożakowska, opracowanie muzyczne Andrzej Głowiński.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże. -- Scena Kameralna (Sopot) -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- 1945-1990.; Teatr -- Polska -- 1945-1990.