Gdy słyszymy: "Nudzę się!!!", czyli Ciekawe propozycje na czas wolny dzieci / Aneta Jegier, Dorota Augsburg. - Jegier, Aneta
Zakres i treść: propozycje spędzania czasu wolnego dzieci z rodzicami (zabawy plastyczne, zabawy ruchowe na dworze - propozycje wspólnych zabaw), propozycje zabaw na poszczególne pory roku.