[Zaproszenie. Incipit] Wojewódzki Komitet Frontu Jedności Narodu w Gdańsku ... zapraszają ... na dożynki wojewódzkie ... ([wydawca nieznany], 1966)
Zaproszenie na dożynki na Stadionie Miejskim w Kartuzach 18.09.1966 r.