[Zaproszenie. Incipit] Wojewódzki Komitet Frontu Jedności Narodu w Gdańsku ... zapraszają ... na dożynki wojewódzkie ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Zaproszenie na dożynki na Stadionie Miejskim w Kartuzach 18.09.1966 r.
Keywords: Front Jedności Narodu; 1901-2000; Dożynki; Kartuzy (woj. pomorskie); Druki ulotne