[Afisz teatralny. Incipit:] Widowisko lalkowe Kubuś w Gdańsku / Państwowe Teatry Lalek - Teatr "Łątki". ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniu 29.04.1951 r. Inscenizacja i reżyseria: Olga Totwen.