[Afisz. Incipit] Przedsiębiorstwo Obsługi Ruchu Zagranicznego "Orbis" Hotel w Sopocie zawiadamia ... odbędzie się pokaz mód ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o pokazie mody w sopockim Grand Hotelu, 17.07.1952 roku.