Ex Libris Ostapenko V. / Yury Molibozhenko. - Molibozhenko, Yuri (1960- ). (2016)
Przedstawia posąg Neptuna z gdańskiej fontanny, u dołu napis: Ex Libris Ostapenko V. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.