Niemieckojęzyczna powieść pokoleniowa XXI wieku : konwencje odczytań = The German generational novel of the 21st century : reading conventions / Rafał Pokrywka. - Pokrywka, Rafał
Zakres i treść: referencjonalność, dyskurs pamięci i wspominania, figuralność, konwencja gatunkowa.