[Ekslibris] Annie Winkeler / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1958)
Czteropolowa tarcza herbowa z biegnącym od niej napisem: Annie Winkeler, za nią dwie kukiełki - chłopca i dziewczynki trzymane przez diabła z widłami. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.