[Ekslibris] Annie Winkeler - Feil, Otto (1894-1985).; Winkeler, Annie ([S. l., 1958)
Czteropolowa tarcza herbowa z biegnącym od niej napisem: Annie Winkeler, za nią dwie kukiełki - chłopca i dziewczynki trzymane przez diabła z widłami. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.