Ex Libris - Gianni Mantero - Ingegnere / TM. - Marangoni, Tranquillo (1912-1992) (1948)
Na postumencie piramida z rąk i lecąca jakółka, w półkolistym obramowaniu napis: Ex Libris - Gianni Mantero - Ingegnere. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.