Ulica Wały Jagiellońskie - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia ulicę Wały Jagiellońskie, na skrzyżowaniu z ulicą Hucisko w Gdańsku, 1987 rok.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie