Ex Bibliotheca Politechniki Częstochowskiej / Barylski W. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1956)
Pośrodku czarnego prostokątnego pola cyrkiel ozdobiony półwieńcem. Na ramach prostokąta napis.