[Afisz. Incipit:] Atrakcyjne występy Artystów Warszawskich p. tyt. Melodyjne spotkanie ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o przedstawieniu 5-7 września 1953 r. z okazji Miesiąca Odbudowy Warszawy w hali sportowej we Wrzeszczu, na Kortach Tenisowych ZG "Ogniwo" w Sopocie oraz w Teatrze Dramatycznym w Gdyni. Organizator: Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku.