[Afisz teatralny] Gabriela Zapolska - Moralność Pani Dulskiej / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1975)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Zygmunt Wojdan, scenografia: Liliana Jankowska.