Dokonania włoskich uczonych w I połowie XX wieku / Edyta Łazarowicz. - Łazarowicz, Edyta
Zakres i treść: Giuseppe Cerboni, Giovanni Rossi, Fabio Besta, Gino Zappa, badania w zakresie rachunku kosztów, badania w zakresie historii rachunkowości i innych obszarów.