[Afisz. Incipt:] Ogłoszenie na podstawie 43 Rozporządzenia ... / Szczęsny. - Szczęsny, Bernard (1919-1993) (Zarząd Miejski m. Wejherowa, 1948)
Afisz nakazujący mieszkańcom przedłożenia dokumentów - metryk, dowodów itp.