[Afisz. Incipt:] Ogłoszenie na podstawie 43 Rozporządzenia ... - Szczęsny, Bernard (1919-1993).; Wejherowo (Polska). Zarząd Miejski (Wejherowo : Zarząd Miejski m. Wejherowa, 1948)
Afisz nakazujący mieszkańcom przedłożenia dokumentów - metryk, dowodów itp.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- źródła