[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sprawie oczyszczania obszaru miasta Skarszew z zalegających nieczystości ... / Zygmunt Zieliński. - Zieliński, Zygmunt (1917-1997) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz nakazujący oczyszczenie miasta Skarszewy ze śmieci, 3.04.1947 r.