[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sprawie oczyszczania obszaru miasta Skarszew z zalegających nieczystości ... - Zieliński, Zygmunt (1917-1997). (Skarszewy : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz nakazujący oczyszczenie miasta Skarszewy ze śmieci, 3.04.1947 r.
Keywords: Skarszewy (Polska, województwo pomorskie) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.