Ex Libris Marka Czechowskiego / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1982)
Smok z czterema głowami na tle wyłaniającej się z wody nagiej postaci kobiecej. Z lewej strony pionowy napis: Ex Libris Marka Czechowskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.